Service, garantie en retourneren

Algemene vragen of klachten
Heb je vragen, dan kun je ons per e-mail bereiken: info@aramhomeandgarden.nl of bel 06-33711222.

Ook voor klachten kun je ons op bovenstaand e-mail adres bereiken we nemen je klacht binnen 24 uur in behandeling.

Wat te doen bij een verkeerde levering?
Heb je een verkeerde levering ontvangen, neemt dan contact op via info@aramhomeandgarden.nl wij helpen je graag verder en lossen het probleem zo snel mogelijk op.

Herroepingsrecht
Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed (of in het geval van levering in delen; het laatste goed of onderdeel van het goed) fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, stelt je ons:  

Aram Home and Garden Decorations
Bernard van Meursstraat 22
4873 EG Etten-Leur
E-mailadres: info@aramhomeandgarden.nl

Via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor eigen rekening.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen. Je kunt alleen artikelen terugsturen in de originele ongeopende verpakking en geurzakjes alleen als de folieverpakking er nog omheen zit.

Staat je vraag er niet bij neem dan contact op met ons via info@aramhomeandgarden.nl of 06-33711222 wij helpen je graag verder.

© 2014 - 2024 Aram Home and Garden Decorations | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel